maanantai 4. marraskuuta 2013

Suomen joulupukkipalvelu Tampereen Joulupukki suosii jouluisin suomalaisia lahjansaajia, mikäli yhteydenotot otetaan ajoissa e-mail: joulupukkipalvelu@gmail.com osoitteen kautta

Suomen joulupukkipalvelu Tampereen Joulupukki suosii jouluisin suomalaisia lahjansaajia, mikäli yhteydenotot otetaan ajoissa e-mail: joulupukkipalvelu@gmail.com osoitteen kautta


Puhelimessa voi toki kysyä jotain äkkinäistä mutta pukin aikaa ei sovi viedä jaarittelemalla turhuuksia esim joulupukin pukkipalvelun hinta on keskeisillä paikoilla vahvistettu aatoksi. Syrjäseuduille esim Kämmenniemi, Teisko pukittelusta tulee hieman porolisää 140-200 euroa riippuen etäisyydestä ja silloinkin pitäisi pukittelut hoitaa aamupäivästä mielellään ennen keskipäivää selkeässä aamu- tai päivävalossa. 

Yhteenveto: Joulupukkiasiointi pääasiassa sähköpostin kautta, on selkeämpää kaikin puolin.


Ohessa Joulupukki Tampere taivaltaa Hervannasta Hallilan kautta kohti Muotialaa jouluaattona:

http://hervannan-joulupukki.blogspot.com




Tampereen Koivistonkylä, Nekala, Veisu, Muotiala, Messukylä, Iidesrannan ympäryspaikat mahtuvat reitille mainiosti joten ottakaa yhteyttä. 

Ohessa pukkikuvia aiemmilta vuosilta:

http://koivistonkylan-ja-veisun-pukkipalvelu.blogspot.fi/

Esim Tampereen keskeisillä paikoilla aamupäivästä -> klo 14:45:een 85 euroa ja klo 15 eteenpäin 90 euroa käteisellä tasarahana. Pukki on sen verran kiireinen, ettei kerkiä kolikoilla ja vaihtokassan kanssa pelaamaan.





Tarkempia jouluaaton ohjeistuksia http://joulupukkipalvelu.blogspot.com sivulta

Suomen Tampereen Joulupukki



---------------------------------------------------------------------
http://suomen-joulupukkipalvelu.blogspot.fi/
-------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti